Start ups gezocht met ideeën voor gezamenlijk UvA-VU gebouwNU-gebouw-UvA-VUHet Nieuwe Universiteitsgebouw aan de Zuidas biedt voor startups en zijn toekomstige bewoners een unieke mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en te laten zien wat mogelijk is met nieuwe technologie. Werk jij aan innovatieve technologieën – Smart Buildings, Green IT, Connected Home, Data Science, Internet of Things, etc? Kom dan naar de pitch-sessie op donderdag 2 juni.

In 2018 verhuizen de Informatica afdelingen van de Universiteit van Amsterdam en Vrije Universiteit Amsterdam naar een nieuw gebouw aan de Amsterdamse Zuidas: het Nieuwe Universiteitsgebouw (NU).

Voor onderzoek en onderwijs binnen de informatica zal dit gebouw het thuis worden van een topinstituut dat zich zal kunnen meten met de beste informaticagroepen in de wereld. We willen deze ambitie uitstralen door dit gebouw als show-case te gebruiken voor innovatie en vernieuwing. Daarvoor zoeken we creatieve startups die dit doel samen met ons gaan bereiken.

Pitch

Start ups worden uitgenodigd om een pitch te houden hoe zij bij willen dragen aan het slim en duurzaam maken van het NU gebouw.

De belangrijkste stakeholders van het gebouw zullen bij de pitches aanwezig zijn, waaronder de eindgebruikers van het gebouw, de projectontwikkelaars en de ICT afdelingen. Deze stakeholders maken op basis van jouw pitch een selectie uit de meest innovatieve ideeën die het dichtst tegen onze visie aanliggen.

Deze startups nodigen we uit om een uitgewerkt plan met begroting in te dienen op basis waarvan wij vervolgens met de beste plannen een samenwerkingsverband aangaan om deze plannen te implementeren.

Aanmelden

Meld je voor 26 mei 2016 aan bij Boy Menist, manager ICT-FNWI
E-mailadres: @Boy Menist

Wanneer

De pitch-sessie is op donderdag 2 juni van 13.00-17.00 bij Innovation Exchange Amsterdam (IXA).

Waar

IXA is gesitueerd op de begane grond van de FNWI, Science Park 904 Amsterdam.Bereikbaarheidsinfo is hier: http://www.uva.nl/over-de-uva/organisatie/faculteiten/content/faculteit-der-natuurwetenschappen-wiskunde-en-informatica/locatie-en-contact/contact-en-locatie.html

Aansluitend is er een borrel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *